Foredrag og debat

DOF Brande/Nr. Snede Aftenskole udbyder en række foredrag og debatarrangementer

At overvære et godt foredrag med en levende og medrivende formidler er meget mere end en måde at få viden på. 

Foredragssalen er et rum hvor mennesker mødes, og når det fungerer bedst opstår der en unik dynamik mellem foredragsholder og publikum.

Vi har en bred tilgang til valget af emner for vore foredrag, men er til gengæld meget omhyggelige med at udvælge vore foredragsholdere. 

Uanset hvad emnet er, kan du være sikker på, at det bliver præsenteret af en foredragsholder med indsigt, engagement og

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Foredrag med Dennis Nørmark - Meet the Danes 29‑01‑2018 19:00 Man RemisenBrande
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Som en del af projektet International Village Brande og i samarbejde med Herning/Ikast-Brande Erhvervsråd, Expat in Denmark, DI & RemisenBrande har vi fornøjelsen af at byde velkommen til et debatarrangement med Dennis Nørmark.

Meet the Danes

"Dennis Nørmark har blandt andet med baggrund i bogen ”Kulturforståelse for Stenalderhjerner”, der i 2013 udkom både på dansk og på engelsk, etableret sig som betydningsfuld konsulent og oplægsholder i erhvervs- og organisationslivet. Her har hans ekspertise særligt gået på at forklare den danske kulturs særkende samt rådgive topledere i håndteringen af kulturforskelle i forretningslivet."

English: Take part in an interesting lecture about the Danes, performed by antropologist and author Dennis Nørmark. You will be able to obtain valuable information about the Danes and the Danish culture. It is relevant for both internationals working in Denmark and also the Danes who need to know how strangely they look from newcomers living in Denmark.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 0926
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 29-01-2018 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 3
Undervisere:
Priser:
Kursuspris DKK 0,00